Білокриницька сільська рада
Рівненського району Рівненської області

Увага конкурс!!!

None

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на право оренди частини приміщення комунальної власності Білокриницької сільської ради Рівненського району Рівненської області

 

Білокриницька сільська рада  Рівненського району Рівненської області оголошує конкурс на право оренди комунального майна – частини приміщення площею 7,8 кв.м. за адресою: с. Біла Криниця, вул. Рівненська, 94.

Вартість приміщення визначена шляхом проведення незалежної оцінки майна станом на 31.01.2017 р. складає без врахування ПДВ 31377,00 грн.

Стартовий розмір місячної орендної плати визначено відповідно до Методики розрахунку і порядку використання орендної плати за користування майном, що перебуває у власності територіальної громади Білокриницької сільської ради, затвердженої рішенням Бориславської міської ради від «18» грудня 2008 року № 287. Орендна плата підлягає щомісячному коригуванню до індексів інфляції.

Конкурс відбудеться 17 грудня 2019 року о 11:00 год. за адресою: 35342,  Рівненська область, Рівненський район, с. Біла Криниця, вул. Рівненська, 94 (зал засідань сільської ради).

Умови конкурсу:

-        використання об’єкта оренди за цільовим призначенням;

-        строк оренди 3 роки з можливістю його продовження за умови виконання орендарем всіх обов’язків згідно з договором оренди;

-        компенсація переможцем конкурсу витрат на здійснення незалежної оцінки об’єкта оренди;

-        виконання зобов’язань визначених договором оренди у повному обсязі.

Основний критерій визначення переможця конкурсу – найбільший розмір орендної плати у разі обов’язкового забезпечення виконання інших умов конкурсу.

Бажаючі взяти участь у конкурсі подають Білокриницької сільської ради такі документи:

ü  заяву на участь у конкурсі;

ü  пропозиції щодо виконання умов конкурсу;

ü  пропозиція щодо розміру орендної плати вноситься учасником в день проведення конкурсу в окремому запечатаному конверті з написом «На конкурс»;

ü  відомості про претендента:

а) для юридичної особи:

-        копії установчих документів (завірені заявником) та копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців;

б) для фізичної особи:

-        копію документа, що посвідчує особу;

-        завірену належним чином копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців.

Кінцевий термін прийняття заяв та документів на участь у конкурсі – 16 грудня                            2019 року до 17.00 год.

За довідками звертатися за адресою: 35342,  Рівненська область, Рівненський район,                                            с. Біла Криниця, вул. Рівненська, 94 або за тел. 27-07-38.