Білокриницька сільська рада
Рівненського району Рівненської області

УВАГА!!!Громадське обговорення!!!

None

Оголошення!!!

Відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад»,  розпорядження сільського голови №61 від 23 липня 2019 року «Про вивчення пропозиції щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад та її громадське обговорення» та з метою обговорення ініціативи жителів територіальної громади щодо об’єднання територіальних громад на території Білокриницької сільської ради проводиться громадське обговорення.

На громадське обговорення виноситься  пропозиція членів територіальної громади щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад сіл  Біла Криниця, Антопіль і Глинки Білокриницької сільської ради Рівненського району Рівненської області, сіл Шубків, Котів, Гориньград Другий, Гориньград Перший, Дуби, Рисв’янка Шубківської сільської ради Рівненського району Рівненської області, сіл Городище, Кругле Городищенської сільської ради Рівненського району Рівненської області у Білокриницьку сільську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у селі Біла Криниця.

Громадське обговорення проводитиметься  у формі громадських слухань:

-       серед жителів с. Антопіль – о 19:00 год. 29 липня 2019 року у приміщенні ФАПу за адресою: с. Антопіль, вулиця Київська, 58;

-       серед жителів с. Глинки – о 18:30 год. 30 липня 2019 року у приміщенні Глинківської ЗОШ 1-2 ст. за адресою: с. Глинки, вулиця Піщана, 1;

-       серед жителів с. Біла Криниця – о 19:00 год. 31 липня 2019 року у приміщенні Білокриницького будинку культури за адресою: с. Біла Криниця, вулиця Радгоспна, 44.

В період з з 25 липня 2019 року по 1 серпня 2019 року з 9:00 год. по 18:00 год. включно за адресою: с. Біла Криниця, вул. Рівненська, 94 (зал засідань) буде проводитися збір письмових пропозицій від жителів сіл Білокриницької сільської ради, які з певних причин не можуть взяти участь в обговореннях у визначений час.

Анонімні пропозиції (зауваження ) не розглядаються.

Після узагальнення результатів громадського обговорення й зібраних пропозицій всі матеріали подаються до Білокриницької сільської ради на наступну сесію для прийняття рішення про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад сіл  Біла Криниця, Антопіль і Глинки Білокриницької сільської ради Рівненського району Рівненської області, сіл Шубків, Котів, Гориньград Другий, Гориньград Перший, Дуби, Рисв’янка Шубківської сільської ради Рівненського району Рівненської області, сіл Городище, Кругле Городищенської сільської ради Рівненського району Рівненської області у Білокриницьку сільську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у селі Біла Криниця та делегування представників до спільної робочої групи з підготовки проектів рішень.

За додатковою інформацією звертатися за тел. 270-738.

 

                                                                    Сільський голова,  Тетяна Гончарук